Shoppa i Spanien - Allt om spansk Shopping
Spanien
Shopping i Spanien

   

Rolig Shopping!
Shopping i Spanien är roligt, både delvis för att utbudet brett och för att priserna är låga. Du kan finna många märkesbutiker som du förmodligen känner igen från Sverige, men i Spanien är dessa märken billigare.

Några exempel på vad du kan shoppa i Spanien ärbland annat skor och accessoarer. Varför det just är skor och accessoarer som är så populära Spanien på grund av värmen. Eftersom man inte har så mycket på sig och då blir det viktigare med detaljerna. Är du ute efter ett par skor, läckra smycken, roliga hårspännen eller andra små saker så ska du leta efter det i Spanien. Här kan du även hittar också hitta varor i matväg värda att shoppa, så som: härliga viner, spetsar, skinn varor och keramik.


 Lite udda saker
Överallt i Spanien finns butiker som säljer stora som små, lite udda som fabriksproducerat. De största kedjorna i form av kläder som finns i Spanien är Zara, H & M. De kopierar märkeskläder till en billig penning för konsumenten. I detta land handlar det om att leta efter fynd och det finns ett stort utbud av spännande loppmarknader runt om i landet. Att gå på en loppmarknad i Spanien är en upplevelse i sig, att bara strosa runt bland borden och upptäcka alla grejer som säljs. Hittar man något spännande som passar en i smaken så är det helt okej att pruta, eftersom det är en del av traditionen.

När man är ute efter matvaror så finns det fantastiska matmarknader som är en fröjd för både ögonen och själen. Här finns allt mellan solmogna frukterna, kryddor och doften är helt fantastisk. Om man vill shoppa mat och dryck gör man rätt i att handla på marknad eller hos vinproducenten.

Det brukar gå bra att betala med kreditkort på många av de större varuhusen och i de flesta butikerna i turistorterna, men på marknaderna krävs det att man har kontanter.

Underlätta för shopping turen genom att lära dig några spanska fraser innan du åker.

Snabb fakta om Spanien

Mer läsvärt om Spanien